Η εταιρία

Η οικογένεια Pegoraro ασχολείται με τα ενυδρεία, τις λίμνες και τους καταρράκτες από το 1978 ενώ η οικογένεια Συνιολάκη με τα φυτά και τον κήπο από το 1983. Η εμπειρία τους ενωμένη έρχεται να προσφέρει στην Ελληνική, Κυπριακή και Βουλγαρική αγορά μια μεγάλη ποικιλία από καινοτομικά σχεδιασμένα προϊόντα για να γίνει εύκολη η κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας.
 

Το στοιχείο του νερού κάνει ελκυστικότερο έναν χώρο. Η επιφάνεια του νερού ενισχύει την αρμονία του τοπίου.

 

Στους υπαίθριους χώρους ένα υγρό στοιχείο φαντάζει όπως η όαση στην έρημο. Είτε το τοπίο είναι φυσικό ή τεχνητό, στη θέα και μόνο του υγρού στοιχείου υφασμένο με την κατάλληλη φύτευση ο νους μας γαληνεύει.
 
Λιμνούλες και συντριβάνια, βραχόκηποι και κανάλια νερού μπορούν να μας δώσουν πολλές μορφές του στοιχείου του νερού.
 
Βραχώδης, επίπεδη, ρηχή ή βαθιά, ακανόνιστου η ρητού σχεδίου, με καταρράκτη η χωρίς, μια λίμνη σε οποιοδήποτε χώρο, αποτελεί τον κύριο πόλο έλξης.
 
Εμπνευσμένοι από την φύση, έχουμε το ίδιο πάθος για τις ανάγκες των πελατών μας, όσο και για το πολύτιμο περιβάλλον μας. Σχεδιάζοντας έναν κήπο με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες του καθένα ξεχωριστά ενθαρρύνουμε και την δημιουργία οικοτόπων για τα πουλιά, την χλωρίδα αλλά και την πανίδα της περιοχής με τη χρήση ενδημικών φυτών, όπου είναι επιθυμητό και εφικτό.

Συνέχεια